Vordingborg - Ringtræning med fokus på kontakt

Har du en unghund eller en hvalp og trænger I til at opnå bedre kontakt?

Så har vi oprettet et sommer hold "Ringtræning med fokus på kontakt".
Vi tilbyder kontakt-træning, hvor du og din hund kan træne med positive metoder, så du kan opnå at din hund kan koncentrere sig mere om DIG - i stedet for alt det andet spændende, der er omkring jer. Du vil også blive "klædt på", hvis du har lyst til at deltage på udstilling. Ingen løse hunde eller hundeleg.

Hold af 8 gange (fordelt over 4 uger), med 3-8 deltagere på holdet. Hver træning er på 30 min, fordi det er intensiv træning.


Hold af 8 gange (fordelt over 4 uger), med 3-8 deltagere på holdet. Hver træning er på 30 min, fordi det er intensiv træning.
Tirsdage 10/8, 17/8, 24/8 & 31/8 kl. 18:30-19:00, samt søndage 15/8, 22/8, 29/8 & 5/9 kl. 10.00-10.30 
Pris: KUN 240 kr for alle 8 gange. Ellers 30kr pr gang. 
Tilmelding og information: Ring- og kontakttræner: Lis Minna Jensen 

Pris: KUN 240 kr

Tilmelding og information: Ring- og kontakttræner: Lis Jensen Mobil 20619395Kursus-reference: Ringtræning
Hundeudstillinger er en spændende sport, hvor du får en vurdering af din hunds udseende. En form for skønhedskonkurrencer, hvor hundens opførsel, bevægelser og lignende også spiller ind. Dette er også stedet, hvor du ser andre hunde af mange forskellige racer og oplever fællesskabet med samme interesse for hunde. Skal du på DKK udstilling med din hund – måske for første gang? Så er det en god idé at gå til ringtræning, så du er i stand til at gå og stå med hunden, så den viser sig fra sin bedste side. Eller trænger du bare til at træne, at den går pænt sammen med dig, når der er andre hunde i nærheden? Også i det tilfælde kan du have glæde af ringtræning, hvor der arbejdes med at få en god kontakt til hunden. Du skal være medlem af DKK og hunden skal være over 8 uger og vaccineret efter gældende regler. Endvidere skal hunden være forsikret. Medbring derfor vaccinationsbog og kopi af din hunds ansvarsforsikring første gang. Husk: GODE godbidder (ikke hundes alm. foder), høm-høm poser, vand + vandskål. Du må også gerne medbringe en line/snor, som kan anvendes på en udstilling. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til ringtræning og du betaler 40 kr. pr. gang og pr. hund Inden du møder op første gang, er det en god idé at kontakte ringtræneren forinden.

Sted: Vordingborg, Neder-Vindinge [Se sted på Google Maps]  
Adresse:
Gammelsøvej 21
4760 Vordingborg

Ringtræning udendørs på græsbaner på indhegnet areal

Hold/træning dette sted:
 • Vordingborg - Neder-Vindinge - Ringtræning
 • Vordingborg - Ringtræning med fokus på kontakt


 • Instruktør: Lis Jensen
  Lis Jensen
  baekgaarden27@get2net.dk
  Telefon/mobil: 2061 9395
  Træning/hold sker på følgende datoer
  Hold/træning Startdato Slutdato