Ringtræning

Hundeudstillinger er en spændende sport, hvor du får en vurdering af din hunds udseende.


En form for skønhedskonkurrencer, hvor hundens opførsel, bevægelser og lignende også spiller ind.

Dette er også stedet, hvor du ser andre hunde af mange forskellige racer og oplever fællesskabet med samme interesse for hunde.

Skal du på DKK udstilling med din hund – måske for første gang? Så er det en god idé at gå til ringtræning, så du er i stand til at gå og stå med hunden, så den viser sig fra sin bedste side. Eller trænger du bare til at træne, at den går pænt sammen med dig, når der er andre hunde i nærheden? Også i det tilfælde kan du have glæde af ringtræning, hvor der arbejdes med at få en god kontakt til hunden. Du skal være medlem af DKK og hunden skal være over 8 uger og vaccineret efter gældende regler. Endvidere skal hunden være forsikret. Medbring derfor vaccinationsbog og kopi af din hunds ansvarsforsikring første gang.

Husk: GODE godbidder (ikke hundes alm. foder), høm-høm poser, vand + vandskål. Du må også gerne medbringe en line/snor, som kan anvendes på en udstilling. 

Du skal tilmelde dig ringtræning, inden du kommer med mindre træneren IKKE ønsker det  og du betaler 40 kr. pr. gang og pr. hund.
Inden du møder op første gang, er det en god idé at kontakte ringtræneren forinden.