Sommerskue i Hårlev 29. august 2020


Sommerskue i Hårlev den 29. august 2020 

Industrivej 39, 4652 Hårlev

En hyggelig udendørs dag med gode parkeringsmuligheder og et godt cafeteria. 3 ringe med masser af plads.

Vi glæder os alle til at udstille igen i dette helt anderledes år præget af covid19. I PM før skuet kan du læse de regler, som  der gælder for udstillinger og skuer i den forbindelse. Følg også med både på DKK’s og Kreds 10’s hjemmeside.Dommere: 


Anders Johansen, aut. dommer for American Akita

og 

Michael Allerup

Nyt: Henrik Søeborg kommer også

Hvis der stor tilmelding af hunde, sætter vi en ekstra dommer på  ligesom  sidste år. Tilmelding til skuet via Hundeweb senest d. 10. august. Fordeling af dommere, sker først når tilmeldingsfristen er udløbet og vi ved hvor mange hunde, fordelt på racer, som er tilmeldt.

Skuet åbner for udstillere kl. 8.30 og bedømmelserne starter kl. 10 

Prisen er kr. 230 for første hund inkl. katalog, og kr. 200 for efterfølgende hunde med samme bopælsadresse. Bemærk at hundeweb ikke kan håndtere rabat ved tilmelding af flere hunde, hvis en eller flere er baby. Tag din kvittering med på skuet og få rabatten udbetalt i informationen.

Juniorhandling, seniorhandling (som juniorhandling, men for personer over 18 år) , parklasse og opdrætsklasse kan tilmeldes på dagen i informationen og koster 50 kr. Hunden-/e skal være tilmeldt på skuet, katalog 30 kr.

Udstillingen åbner for publikum kl. 8.30 og bedømmelserne starter kl. 10

Der kan tilmeldes baby, hvalp, junior, mellem, åben, brugsklasse, champion eller veteran.

Ingen mulighed for manuelle tilmeldinger.

HVIS Covid19 retningslinjerne tillader det: Entre for gæster 30 kr. og gæstehunde 30 kr. (Husk at medbringe vaccinationspapirer)


I dommere og ringpersonales frokost pause, som starter ca. kl. 13.30.  Store ring begynder ca. kl. 14.

På skuet findes ikke bedst i racen, men den bedste i klassen som har opnået Excellent (Særdeles Lovende for babyklassen og hvalpeklassen) i racen går videre til store ring i konkurrencen om dagens bedste hund.

Skuet planlægges og afholdes i henhold til DKKs anbefalingerTilmelding af hunde - OBS frist for tilmelding er den 10/8-20 og kun via hundeweb --------------->