Sommerskue Hårlev - 28. august 2021


OBS: Der er desværre afbud fra Mille Bæk - i stedet træder Bjarke Sabroe hjælpsomt til.

Udendørs sommerskue i Hårlev v/hallen, Industrivej 39, 4652 Hårlev
Udstillingen åbner for publikum og udstillere kl. 9.00 og bedømmelserne starter kl. 10. Du er velkommen til at medbringe telte, som må sættes op i det område der anvises. Vi forsøger at arrangere ringtræning fra 9.15 – 9.45 - fortrinsvis for nye udstillere. 
Dommere: Bjarke Sabroe, Camille Gothen og Birgit Seloy.
Skueledelse: Birte Bjørn, 21764717, Jesper Petersen 21222356
Kom og kik på hunde og få en snak med en af de mange udstillere. Tænker du på at anskaffe en hund, så er der rig lejlighed til at se mange forskellige racer på skuet, hvor 59 racer er repræsenterede blandt de 141 udstillede hunde fra de store Grand Danois til de helt små Chihuahua. Hundene bliver præsenteret i tre ringe og fremvist for tre professionelle dommere.

Her er det sjovt at se børnene stolt fremvise deres hunde og spændende at nyde de erfarne udstillere konkurrerer om, hvem der er bedst til at "showe" en veltrænet hund frem til en topplacering blandt de bedste på dagen.

Gratis entré for tilskuere.

DKK Kreds 10 har også en informationsstand, hvor repræsentanter for kredsens bestyrelse kan svare på spørgsmål vedr. træning, skuer, gåture og andre aktiviteter i Kreds 10, Dansk Kennel Klub.

Selve skuet:
Alle hunde, der opnår højeste præmiering i bedømmelse samt hvalp og babyer der opnår SL eller L, modtager et gavekort til coop-butikkerne, dette kort kan også bruges til betaling i skuets stande, samt til bytning til roset i informationen. Der er diplom til alle der bliver BIR

Kl. ca 13.30 i store ring: Barn og Hund kr. 50,- tilmeldes på dagen i informationen senest kl 12 og kræver ikke anmeldelsesblanket. Hunden/hundene skal være tilmeldt skuet i forvejen. 

På skuet findes ikke Bedst I Show på "normal" vis, men den bedste i klassen som har opnået Excellent (Særdeles Lovende for babyklassen og hvalpeklassen) i racen går videre til store ring, hvor dagens bedste i den pågældende klasse findes blandt alle de deltagende racer der har tilmeldte hunde i den klasse. 
Dagens bedste i klassen går videre til konkurrence om dagens bedste hund.

Kl. ca 14.00 i store ring: Parklasse kr. 50, Seniorhandling (som juniorhandling, men for personer over 18 år) kr. 50,- tilmeldes på dagen i informationen senest kl 12 og kræver ikke anmeldelsesblanket. Hunden/hundene skal være tilmeldt skuet i forvejen. 
Juniorhandling - tilmeldt på forhånd

Derefter BIS: 
Skuets bedste baby, placering 1-4
Skuets bedste hvalp, placering 1-4
Skuets bedste junior, placering 1-4
Skuets bedste mellemklasse placering 1-4
Skuets bedste åben klasse, placering 1-4
Skuets bedste brugs klasse, placering 1-4
Skuets bedste champion, placering 1-4
Skuets bedste veteran, placering 1-4
Nr 1 fra disse klasser konkurrerer til sidst om at blive Bedst I Show (BIS)

På skuet håber vi at få aftale med stande, hvor det er muligt at købe "alt til hunden" fra shampoo til hundeliner og godbidder.

Program for Store Ring program
Barn og hund 1: Oplyses på dagen
Barn og hund 2 : Oplyses på dagen
Juniorhandling: Bjarke Sabroe
Seniorhandling: Bjarke Sabroe
Parklasse: Camilla Gothen
Bedste baby: Birgit Seloy 
Opdrætsklasse: Bjarke Sabroe
Bedste hvalp: Camilla Gothen
Bedste Junior: Birgit Seloy
Bedste Mellem: Bjarke Sabroe
Bedste brugshund: Camilla Gothen
Bedste Åben: Birgit Seloy
Bedste Brugsklasse: Camilla Gothen
Bedste Champion: Bjarke Sabroe
Bedste Veteran: Camilla Gothen
BIS: Birgit Seloy


Ekstra konkurrence - vind et gave kort på 200 kr. Bestyrelsen har brug for hjælp til at pakke skuet ned og alle der deltager og er til stede, når vi er færdige, deltager i lodtrækningen om et gavekort på 200 kr.På gensyn fra bestyrelsen i DKK kreds 10