Juleskue i Haslev

Kreds 10’s hyggelige juleskue afholdes i år i Haslev, Sofiendalsvej 42B, 4690 Haslev

Udstillingen åbner for publikum og udstillere kl. 9.00 og bedømmelserne starter kl. 10.  Vi forsøger at arrangere ringtræning fra 9.15 – 9.45 - fortrinsvis for nye udstillere. 
Dommere: Michael Hammerich, Kerstin Nilsson, Harald Pedersen og Gitte Sundsdal. 
Skueledelse: Birte Bjørn, 21764717

Tilmeldingsfrist d.6.11.

Fordeling på racer og i klasser kan ses her, når PM er sendt ud.
Online katalog kan ses her (fra kl 8.00 på skuedagen)


Kom og kik på hunde og få en snak med en af de mange udstillere. Tænker du på at anskaffe en hund, så er der rig lejlighed til at se mange forskellige racer på skuet, hvor mange racer er repræsenterede blandt de tilmeldte hunde fra de store Grand Danois til de helt små Chihuahua. Hundene bliver præsenteret i fire ringe og fremvist for fire professionelle dommere.

Her er det sjovt at se børnene stolt fremvise deres hunde og spændende at nyde de erfarne udstillere konkurrerer om, hvem der er bedst til at "showe" en veltrænet hund frem til en topplacering blandt de bedste på dagen.

Gratis entré for tilskuere.
Der  kan tilmeldes i alle officielle klasser, samt i parklasse, junior handling og senior handling. Priser: 250 kr. for første hund, 200 kr. for efterfølgende. 175 kr. for baby og hvalpe. 200 kr. for veteran, 50 kr. for parklasse og junior handling. Senior handling koster 50 kr. og tilmeldes på dagen. Barn og hund tilmeldes på dagen og koster 30 kr. Hunden/hundene skal være tilmeldt skuet i forvejen. 

Selve skuet:
Alle hunde, der opnår højeste præmiering i bedømmelse samt hvalp og babyer der opnår SL eller L, modtager et gavekort , dette kort kan også bruges til betaling i skuets stande, samt til bytning til roset i informationen. 

Kl. ca 13.30 i store ring: Barn og Hund. Hunden/hundene skal være tilmeldt skuet i forvejen. 

På skuet findes ikke Bedst I Show på "normal" vis, men den bedste i klassen som har opnået Excellent (Særdeles Lovende for babyklassen og hvalpeklassen) i racen går videre til store ring, hvor dagens bedste i den pågældende klasse findes blandt alle de deltagende racer der har tilmeldte hunde i den klasse. 
Dagens bedste i klassen går videre til konkurrence om dagens bedste hund.

Kl. ca 14.00 i store ring: Parklasse, Seniorhandling (som juniorhandling, men for personer over 18 år).

Derefter BIS: 
Skuets bedste baby, placering 1-4
Skuets bedste hvalp, placering 1-4
Skuets bedste junior, placering 1-4
Skuets bedste mellemklasse placering 1-4
Skuets bedste åben klasse, placering 1-4
Skuets bedste brugs klasse, placering 1-4
Skuets bedste champion, placering 1-4
Skuets bedste veteran, placering 1-4
Nr 1 fra disse klasser konkurrerer til sidst om at blive Bedst I Show (BIS)

På skuet håber vi at få aftale med stande, hvor det er muligt at købe "alt til hunden" fra shampoo til hundeliner og godbidder.

------------>