Juleskue 2022 i Haslev

Kreds 10’s hyggelige juleskue afholdes i år i Haslev, Sofiendalsvej 42B, 4690 HaslevTilmeldingen er slut. 

Udstillingen åbner for publikum og udstillere kl. 9.00 og bedømmelserne starter kl. 10.  Vi forsøger at arrangere ringtræning fra 9.15 – 9.45 - fortrinsvis for nye udstillere. 
Dommere:  Mette Mørkegaard, Per Ahlehoff, Anders Johansen, Alissa Bech og Michael Hammerich.

Skueleder Jeannie Kristensen, 26241996

Kom og kik på hunde og få en snak med en af de mange udstillere. Tænker du på at anskaffe en hund, så er der rig lejlighed til at se mange forskellige racer på skuet, hvor mange racer er repræsenterede blandt de tilmeldte hunde fra de store Grand Danois til de helt små Chihuahua. Hundene bliver præsenteret i fem ringe og fremvist for professionelle dommere.

Her er det sjovt at se børnene stolt fremvise deres hunde og spændende at nyde de erfarne udstillere konkurrerer om, hvem der er bedst til at "showe" en veltrænet hund frem til en topplacering blandt de bedste på dagen.
 

Gratis entré for tilskuere.
Der  kan tilmeldes i parklasse, junior handling,  senior handling og veteranhandling. Priser:  50 kr. for parklasse og junior/senior/veteran handling. Barn og hund tilmeldes på dagen og koster 30 kr. Mest julede ekvipage er gratis. Hunden/hundene skal være tilmeldt skuet i forvejen. 

Selve skuet:
Alle hunde, der opnår højeste præmiering i bedømmelse samt hvalp og babyer der opnår SL eller L, modtager en værdikupon på 25 kr., som kan anvendes i kredsens bod eller i hallens cafeteria. Den hund, der bliver bedste baby, bedste hvalp, bedste junior, bedste mellemklasse, osv. i racen, deltager i eftermiddagens store rings konkurrencer. 


På skuet findes ikke Bedst I Show på "normal" vis, da der ikke gives CK, men den bedste i kønnet i racen, som har opnået Excellent (Særdeles Lovende for babyklassen og hvalpeklassen)går videre til store ring, hvor dagens bedste i den kønnet for den pågældende klasse findes blandt alle de deltagende racer der har tilmeldte hunde i den klasse. 
Dagens bedste i klassen blandt alle racer, går videre til konkurrence om dagens bedste hund.

Tidsplan:
kl.9.00 Dørene åbnes for udstillere, så ingen adgang før.
Kl. 10.00 Bedømmelserne begynder i de 5 ringe. Dommere er Alissa J.W. Bech, Mette                          Mørkegaard, Anders Johansen, Per Ahlehoff og Michael Hammerich. 
Kl. 12-14 Mulighed for at spise en lækker julefrokost for kun 160 kr/person.
Bestil på Hundeweb senest den 4/12 her: Bestil Julefrokost 

Ca. 13.30 Barn og hund, optil 5 år, 6-10 år, 11-17 år – pris 30 kr.
14.00 Mest julede ekvipage (hund og fører) – gratis at deltage
14.10 Juniorhandling* - Michael Hammerich
14.20 Seniorhandling alder 18-59 år* - Alissa J.W. Bech  
14.30 Veteranhandling +60 år* - Mette Mørkegaard
14.40 Par klasse (2 hunde af samme race)* - Per Ahlehoff
*Tilmelding til ovenstående klasser sker ved informationsboden, senest kl 12, pris 50 kr/klasse
15.00 Kåring af 5 vindere i Juletræspynt 

15.10 Bis Baby (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Alissa J.W. Bech
15.20 Bis Hvalpe (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Per Ahlehoff 
15.30 BIS Junior (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Anders Johansen
15.40 BIS Mellemklasse (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Mette Mørkegaard
15.50 BIS Åben (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Alissa J.W. Bech
16.00 BIS Brugs (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) – Anders Johansen
16.10 BIS Champion (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Per Ahlehoff
16.20 BIS Veteran (vinderen går videre til BIS Juleskue 22) - Michael Hammerich
16.30 BIS Juleskue 22 - Mette Mørkegaard
16.40 Tak for i dag og på gensyn til Nordisk Udstilling i Påsken i Nyk. F. Hallerne                               skærtorsdag, langfredag og påskelørdag 6. 7. og 8. april 2023.


Er du ny udstiller – kom og få en gratis badge i informationen
Hvis du er uerfaren i udstilling, har du sikkert mange spørgsmål. Du velkommen til at komme til vores info – og salgsbod, så vil vi hjælpe med at svare på dine spørgsmål. Derudover kan du få udleveret en badge, som viser at du er ny udstiller. Når du bærer den, viser du andre, at du sikkert ikke er ”helt hjemme” i alle regler og traditioner, som der er i skuer og udstilling. Bestyrelsen håber også at erfarne udstillere byder dig velkommen i udstillings-verden og måske også giver lidt vejledning?
🎄 Julepynt konkurrence🎄
Intet juleskue, uden et juletræ, men det er så trist uden julepynt. Så vi laver en lille konkurrence om, hvem der kan lave det flotteste, det sødeste, eller det sjoveste stykke julepynt ❤️🌟 kom op i informationen og registrer dit navn, og få et nummer, der kan sættes på julepynten, før det hænges på juletræet. Julepynten skal selvfølgelig være hjemmelavet for at tælle med i konkurrencen. Kl. ca 15.00 kårer vi 5 vindere, som udvælges af dommerne - Der er selvfølgelig præmier til alle 5 😁 Vinderne skal være til stede, for at få udleveret præmien. Du må selvfølgelig få din julepynt med hjem igen - men vi ser helst, at i først fjerner det, når vi er færdige med store ring 🏆🎄


Stande
På skuet kommer der følgende stande
Derudover sponsorgaver fra


 

Bestil julefrokost på hundeweb - frist den 4/12  ------->