Juleskue 7. december 2024 i Haslev

Kreds 10’s hyggelige juleskue afholdes i Haslev, Sofiendalsvej 42B, 4690 Haslev

Reserver datoen Tilmelding .åbner : 01.08.2024
kl. 08:00
Der er begrænsning på 250 tilmeldinger 


Udstillingen åbner for publikum og udstillere kl. 9:00 og bedømmelserne starter kl. 10.  Vi forsøger at arrangere ringtræning fra 9.15 – 9.45 - fortrinsvis for nye udstillere. 

Skueleder: Leila Maria DantesFordeling på racer og i klasser kan kan ses her på siden, ca. en uge før skuet

PM (Praktiske Meddelelser) kan ses her 

Dommer statistik 

Online katalog 

Sponsor:
 

Stand med hundeartikler fra
de sunde dyr
Dogwash.dk 
Foderautomaten.


Kom og kik på hunde og få en snak med en af de mange udstillere. Tænker du på at anskaffe en hund, så er der rig lejlighed til at se mange forskellige racer på skuet, hvor mange racer er repræsenterede blandt de tilmeldte hunde fra de store Grand Danois til de helt små Chihuahua. Hundene bliver præsenteret i 5 ringe og fremvist for 5 professionelle dommere.

Her er det sjovt at se børnene stolt fremvise deres hunde og spændende at nyde de erfarne udstillere konkurrerer om, hvem der er bedst til at "show" en veltrænet hund frem til en topplacering blandt de bedste på dagen.

Gratis entré for tilskuere.
Der kan tilmeldes i parklasse, junior handling, senior handling og veteranhandling. Priser:  75 kr.  Barn og hund koster 50 kr. disse klasser tilmeldes på dagen og Hunden/hundene skal være tilmeldt skuet i forvejen. 

Selve skuet:

Et skue er god træning for dig og din hund, hvis du eller din hund er ny i "udstillingsverden". Dommerne på vores skuer er ikke autoriseret i alle racer, men har erfaring som dommere. Fordeling af racer til de inviterede dommere, finder først sted, når tilmeldingsfristen er slut og vi har et overblik over tilmeldte hunde. bedømmelserne starter kl. 10 og varer til kl. ca. 13.30 - 14.00.

På skuet findes ikke Bedst I Show på "normal" vis, men den bedste  i racen i klassen, som har opnået Excellent (Særdeles Lovende for babyklassen og hvalpeklassen), går videre til store ring. I race ringen findes den bedste han eller tæve i klassen. Klassevinderen går videre til store ring om eftermiddagen..
Store ring er for alle der blev bedst i racen i klassen, og vinderen blandt alle racer, går videre til konkurrence om dagens bedste hund.

Alle hunde, der bedømmes, modtager en værdikupon på 25 kr., som kan anvendes på stande eller kredsens bod. 


Eftermiddagens program begynder, når bedømmelserne i racerne er slut. Alle tider er ca. tider :
Store ring – alle tider er cirka tider

Ca. 14.00 Barn og hund, 6-10 år, 11-17 år – pris 50 kr. Bedømmes af en ringtræner. (Hunden der fremvises, skal være tilmeldt i en af de obligatoriske klasser fra Junior og opefter, det vil sige minimum 9 måneder gammel. Det koster 50 kr., og kan tilmeldes i informationsstanden, senest kl. 12.00. (Der kan ikke tilmeldes i Barn & hund, hvis man er tilmeldt juniorhandling)

Juniorhandling - (Hunden der fremvises, skal være tilmeldt i en af de obligatoriske klasser fra Junior og opefter, det vil sige minimum 9 måneder gammel.  Tilmeldes i informationsstanden, senest kl. 12.00. (Der kan ikke tilmeldes i Juniorhandling, hvis man er tilmeldt Barn og Hund)

Seniorhandling alder 18-29 år* - 
Seniorhandling alder 30-59 år* -
Veteranhandling +60 år* - 
Par klasse (Et par består af en han og en tæve, af samme race og racevariant, med samme ejer)*

*Tilmelding til ovenstående klasser sker ved informationsboden, senest kl. 12, pris 75 kr./klasse (hunde i ovenstående klasser skal være tilmeldt individuelt i en af de obligatoriske klasser fra Junior og opefter, det vil sige minimum 9 måneder gamle)

Ca.15.00 Bis Baby (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
15.10 Bis Hvalpe (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
15.20 BIS Junior (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
15.30 BIS Mellemklasse (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
15.40 BIS Åben (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
15.50 BIS Brugshunde (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
16.00 BIS Champion (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) - 
16.00 BIS Veteran (vinderen går videre til BIS Juleskue 24) -
16:10 BIS Juleskue 24 - 
16.10 Tak for i dag og på gensyn til Påskeskue 25