HUNDEMATCH - Grønnegades kaserne i Næstved


22. oktober 2023, med start kl 10.

Efter flere års pause, arrangerer vi igen HUNDEMATCH. Desværre er der ikke mere plads til os i Næstved Storcenter, men vi prøver i den gl. ridestald på Grønnegades Kaserne i Næstved

Som dommer, har vi inviteret Helene Riisgaard Pedersen

En match foregår på denne måde:

Ca. 40-60 hunde af alle racer i forskellige aldre dyster mod hinanden. Hvis der deltager 40 hunde, foregår det på følgende måde:

1 runde: Hver deltager trækker et kort, der er 20 røde og 20 sorte. Rød 1 og sort 1 går i ringen mod hinanden. Dommeren bedømmer hundene, som til en alm. udstilling. Dommeren giver rødt bånd, til den som han finder bedst ( i forhold til racestandarden) og blåt til den anden. Dem med rødt bånd går direkte videre til 3 runde.

2. runde: Dette er runden, for alle, som fik blåt bånd i runde 1, dvs. 20 deltagere. Hver deltager trækker et kort, der er 10 røde og 10 sorte. Dommeren udvælger igen den af de to, som han finder bedst. Dvs. han giver rødt bånd til den, som går videre og blåt til den anden, som så ikke kommer i ringen mere.

3. runde: Nu er der så 20 fra første runde med rødt bånd og 10 fra anden runde. De 30 deltagere trækker et kort i  blandt 30. kort (15 røde og 15 sorte).
Rød 1 og sort 1 går i ringen mod hinanden. Dommeren udvælger igen den af de to, som han finder bedst. Dvs. han giver rødt bånd til den, som går videre og blåt til den anden, som så ikke kommer i ringen mere.
Sådan fortsættes indtil alle 15 par har været igennem (hvis der er ulige antal, går en af hundene direkte videre).

4. runde: Nu er der så 15 fra tredje runde med rødt bånd. De 15 deltagere trækker et kort blandt 15. kort (8 røde og 8 sorte)
Rød 1 og sort 1 går i ringen mod hinanden. Dommeren udvælger igen den af de to, som han finder bedst. Dvs. han giver rødt bånd til den, som går videre og blåt til den anden, som så ikke kommer i ringen mere.
Sådan fortsættes indtil alle 8 par har været igennem (hvis der er ulige antal, går en af hundene direkte videre).

Finalen:
De 8 (eller færre – alt efter deltageantallet) bliver placeret 1-8.


Pris
200 kr/hund

Tilmelding
Når du tilmelder på hundeweb, skriver du stambogsnummer på den hund, som du vil tilmelde.
Hvis du vil tilmelde mere end én hund, skal du tilmelde en gang til.

OBS: Vi kan ikke garantere, at du ikke skal ind med 2 hunde på én gang.