Kredsens tilbud

Her vil vi prøve at give dig et sammenhængende overblik over de tilbud som DKK KREDS 10 har til dig og samtidig lidt hjælp til at finde rundt i disse tilbud her på vores hjemmeside.

HVALP fra 9 uger til 6 måneder.
Har du en hvalp i denne alder, så er det en rigtig god idé at gå til HVALPEMOTIVATION. Du lærer, hvordan du med motivation kan lære hvalpe forskellige ting – komme når du kalder, gå pænt i snor, sit, dæk og meget andet. Hvalpeinstruktøren kan også give gode råd til hverdagen med den lille hvalp. Og sidst men ikke mindst – din hvalp kommer ud og møder andre hvalpe under ordnede forhold. Det er meget vigtigt for hvalpens udvikling, at den får socialisering og en masse gode oplevelser.

UNGHUND på over 6 måneder.
Er din hund blevet over 6 måneder, så kan du vælge at gå til UNGHUNDEMOTIVATION hos en hvalpeinstruktør, eller på et BEGYNDERHOLD hos en lydighedsinstruktør. Grundlæggende vil det være nogenlunde den samme type træning, hvalpeinstruktøren vil bygge videre på øvelserne fra hvalpeholdet og øge sværhedsgraden – lydighedsinstruktøren vil opstarte øvelserne til lydighedsprøver helt fra et begynderniveau.

RINGTRÆNING
Skal din hund udstilles, så er det en rigtig god idé at gå til ringtræning først. Her kan du øve dig på de ting du skal kunne med din hund til en udstilling.

Men du kan da også vælge at gå til ringtræning ”bare” for at få hyggeligt socialt samvær med andre, både for dig og din hund. Ringtræning er typisk uden tilmelding, du møder bare op og betaler pr. gang på dagen. I menuen under ringtræning kan du finde information om, hvor og hvornår der tilbydes ringtræning.

SKUE

Et skue er en uofficiel udstilling. Det er billigere at deltage i et skue end en udstilling – resultatet tæller ikke nogen officielle steder – og det er typisk mere hyggeligt til et skue, da det jo ofte er et mindre arrangement end en udstilling.

Skal din hund til en udstilling, kan det klart anbefales at prøve at deltage i et skue først. Desuden er der mange, som kommer igen, for det er jo hyggeligt og en god mulighed for at dyste om hvem der har den flotteste hund. Se mere om skue her

ØVRIGE TILBUD
Kredsens bestyrelse arrangerer også andre ting i løbet af året. Disse bliver alle annonceret i HUNDEN og i kalenderen på hjemmesiden. F.eks. foredrag, officielle lydighedsprøver, officielle rally-prøver, gåture og andet.

GENERALFORSAMLING
I begyndelsen af oktober afholdes den årlige GENERALFORSAMLING for kredsen. Her vil bestyrelsen meget gerne se en masse af medlemmerne. Det er rart med lidt feedback på det arbejde, der bliver lagt i kredsen – negativt såvel som positivt. Her er der jo også valg til bestyrelsen og du kan gøre din indflydelse gældende mht. hvem der skal vælges. Lad nu være med at blive væk, bare fordi du er bange for selv at blive valgt ind i bestyrelsen ! Sådan er der mange, som tænker om generalforsamlinger. Men vi tvinger ikke nogen, det ville der jo alligevel ikke komme noget godt ud af, - eventuelle kandidater skal acceptere at blive opstillet.