Sandved - Ringtræning -

Ringtræning med Rie Kristensen Juleferie

Starter op omkring Febuar 2024, indtil da hold øje her og på min Facebook gruppe Ringtræning kreds 10 V/Rie Kristensen.

Vi ses i det nye år, med flere hold, udfordringer osv”

Meld dig ind i gruppen på Facebook der hedder: Ringtræning kreds 10 V/Rie Kristensen Her vil der forekomme ændringer samt flere datoer.

 

Mit navn er Rie, jeg er udannet ringtræner i DKK❤️ - mit liv har bestået af hunde lige siden jeg kom til verden, OG JEG ELSKER DET! - det fedeste ved at hive din hund med på en hundeudstilling, er at den syntes det er fedt at havde en fest og hvem elsker ikke det!

 

Derfor vil du hos mig kunne få hjælp til at håndterer både dig og hunden i ring sammen som et team, men på den mest korrekte, race typiske måde!

 

Hvis du er øvet eller erfaren deltager på mine hold, vil der stadig være hjælp eller sparring at hente. Vi står aldrig stille hos mig og bruger tiden så flittig som muligt!

 

Derfor er det en kæmpe hjælp hvis du inden træning kontakter mig privat eller smider en besked afsted min vej omkring deltagelsen på holdet for ikke at risikere vi samles alt for mange på et hold 🙏🏼

 


Rie Kristensen tlf: 20928996 mail Riexkristensen@gmail.com


 

Kursus-reference: Ringtræning
Hundeudstillinger er en spændende sport, hvor du får en vurdering af din hunds udseende. En form for skønhedskonkurrencer, hvor hundens opførsel, bevægelser og lignende også spiller ind. Dette er også stedet, hvor du ser andre hunde af mange forskellige racer og oplever fællesskabet med samme interesse for hunde. Skal du på DKK udstilling med din hund – måske for første gang? Så er det en god idé at gå til ringtræning, så du er i stand til at gå og stå med hunden, så den viser sig fra sin bedste side. Eller trænger du bare til at træne, at den går pænt sammen med dig, når der er andre hunde i nærheden? Også i det tilfælde kan du have glæde af ringtræning, hvor der arbejdes med at få en god kontakt til hunden. Du skal være medlem af DKK og hunden skal være over 8 uger og vaccineret efter gældende regler. Endvidere skal hunden være forsikret. Medbring derfor vaccinationsbog og kopi af din hunds ansvarsforsikring første gang. Husk: GODE godbidder (ikke hundes alm. foder), høm-høm poser, vand + vandskål. Du må også gerne medbringe en line/snor, som kan anvendes på en udstilling. Du skal tilmelde dig ringtræning, inden du kommer med mindre træneren IKKE ønsker det og du betaler 40 kr. pr. gang og pr. hund. Inden du møder op første gang, er det en god idé at kontakte ringtræneren forinden.
Træning/hold sker på følgende datoer
Hold/træning Startdato Slutdato